E.S. Ouchterlony & Comp. Aktiebolag (Trångvikens Sågverk)

Jämtlands län

Information

E.S. Ouchterlony & Comp. Aktiebolag (Trångvikens Sågverk) är ett bolag som finns i Krokom. I E.S. Ouchterlony & Comp. Aktiebolag (Trångvikens Sågverk) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ouchterlony, John Sigurd som är född 1952 och har titeln VD, Ouchterlony, John Sigurd som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ouchterlony, Elisabeth Signe M som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ouchterlony, Ulf Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ouchterlony, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med E.S. Ouchterlony & Comp. Aktiebolag (Trångvikens Sågverk) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå E.S. Ouchterlony & Comp. Aktiebolag (Trångvikens Sågverk) på telefon 0640-40010.

Bolaget skall driva sågverksrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är E.S. Ouchterlony & Comp. Aktiebolag (Trångvikens Sågverk) av bolagstypen Aktiebolag.

E.S. Ouchterlony & Comp. Aktiebolag (Trångvikens Sågverk) är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

E.S. Ouchterlony & Comp. Aktiebolag (Trångvikens Sågverk) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och E.S. Ouchterlony & Comp. Aktiebolag (Trångvikens Sågverk) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för E.S. Ouchterlony & Comp. Aktiebolag (Trångvikens Sågverk) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

E.S. Ouchterlony & Comp. Aktiebolag (Trångvikens Sågverk) har 556087-5618 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.