C. Hallströms Verkstäder Aktiebolag

Jämtlands län

Information

C. Hallströms Verkstäder Aktiebolag är ett företag som finns i Krokom. I C. Hallströms Verkstäder Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hallström, Nils Åke som är född 1951 och har titeln VD, Hallström, Maria Kristina som är född 1976 och har titeln Vice VD, Hallström, Nils Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallström, Maria Kristina som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Rolén, Bengt Anders som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hallström, Carl Olov Verner som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotHemmingsson, Curt Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Lagergren, Britt Helen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantGuldbrandsen, Jonas Ingvald som är född 1965 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantHall Edström, Katarina som är född 1975 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantDeloitte AB som är född och har titeln RevisorCarlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med C. Hallströms Verkstäder Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå C. Hallströms Verkstäder Aktiebolag på telefon 0640-17600.

Bolaget skall driva tillverkning och handel inom branscher avseende plåtslageri, ventilation och miljövård, driva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är C. Hallströms Verkstäder Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

C. Hallströms Verkstäder Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

C. Hallströms Verkstäder Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och C. Hallströms Verkstäder Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för C. Hallströms Verkstäder Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hallström, Maria Kristina -Hallström, Nils Åke Firman tecknas två i förening av -Hallström, Carl Olov Verner -Hemmingsson, Curt Arne -Rolén, Bengt Anders

C. Hallströms Verkstäder Aktiebolag har 556073-5630 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.