Rötvikens Bygg

Jämtlands län

Information

550628-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rötvikens Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rötvikens Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Rötvikens Bygg finns i.

Rötvikens Bygg har varit registrerat sedan 1990-04-02 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rötvikens Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Rötvikens Bygg är och det finns flera bolag i Krokom som också är .

Firmatecknare för Rötvikens Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rötvikens Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0645-30114 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rötvikens Bygg och det är Sandberg, Tore som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,