Blås ÅS musik

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Krokom och Blås ÅS musik är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Blås ÅS musik är ett av dem. Statusen för Blås ÅS musik är att Bolaget är aktivt.

Blås ÅS musik är ett Enskild firma och skapades 2000-01-03. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där bolaget finns i jobbar för att bolag som Blås ÅS musik ska trivas.

Blås ÅS musik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29. I Krokom så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av instrument (musik) och försäljning av dessa. Spelningar. Tillverkning av leksaker och försäljning av dessa. Egen näringsidkare, fristående leverantör för Naturéns own.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blås ÅS musik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29.

Idag är Blås ÅS musik och det finns flera bolag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Blås ÅS musik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-30681.

.

De som är på något sätt har med Blås ÅS musik är Stenmark, Gunnar Wilhelm som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Blås ÅS musik har 541017-XXXX som sitt organisationsnummer.