Nya Jämt Lift

Jämtlands län

Information

540219-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nya Jämt Lift. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Jämt Lift är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Nya Jämt Lift finns i.

Nya Jämt Lift har varit registrerat sedan 1982-11-01 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Jämt Lift så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Nya Jämt Lift är och det finns flera verksamheter i Krokom som också är .

Firmatecknare för Nya Jämt Lift är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nya Jämt Lift så kan ni göra det på telefon genom 0640-33026 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av personlift.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Jämt Lift och det är Svensson, Mats Tommy som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,