Hansens Båtbyggeri

Jämtlands län

Information

510805-XXXX är organisationsnummer för företaget Hansens Båtbyggeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hansens Båtbyggeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Hansens Båtbyggeri finns i.

Hansens Båtbyggeri har varit registrerat sedan 1995-04-13 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hansens Båtbyggeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Hansens Båtbyggeri är och det finns flera bolag i Krokom som också är .

Firmatecknare för Hansens Båtbyggeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hansens Båtbyggeri så kan ni göra det på telefon genom 0640-43106 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av träbåtar, försäljning och reparation.

Det finns olika personer som har en koppling med Hansens Båtbyggeri och det är Hansen, Bror Erik som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,