Svante Fredriksson Entreprenad

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Krokom och Svante Fredriksson Entreprenad är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Svante Fredriksson Entreprenad är ett av dem. Statusen för Svante Fredriksson Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

Svante Fredriksson Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 1987-05-25. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där företaget finns i jobbar för att företag som Svante Fredriksson Entreprenad ska trivas.

Svante Fredriksson Entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Krokom så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Jord- och skogsbruk, entreprenadverksamhet, grävning, schaktning och snöröjning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svante Fredriksson Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Svante Fredriksson Entreprenad och det finns flera företag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Svante Fredriksson Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Svante Fredriksson Entreprenad är Fredriksson, Svante Ingemar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Svante Fredriksson Entreprenad har 510624-XXXX som sitt organisationsnummer.