Bokföringstjänst S Rydén

Jämtlands län

Information

490415-XXXX är organisationsnummer för företaget Bokföringstjänst S Rydén. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bokföringstjänst S Rydén är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Bokföringstjänst S Rydén finns i.

Bokföringstjänst S Rydén har varit registrerat sedan 1999-01-22 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bokföringstjänst S Rydén så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Bokföringstjänst S Rydén är och det finns flera bolag i Krokom som också är .

Firmatecknare för Bokföringstjänst S Rydén är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bokföringstjänst S Rydén så kan ni göra det på telefon genom 0640-43094 eller genom brev på följande adress:

Bokföring, bokslut, deklarationer för företag och enskilda, viss försäljning av material inom kontorsbranschen. Konsultationer i ekonomiska frågor.

Det finns olika personer som har en koppling med Bokföringstjänst S Rydén och det är Rydén, Sigbritt Maria som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,