Hallgrens Ronov.Snickeri

Jämtlands län

Information

481113-XXXX är organisationsnummer för företaget Hallgrens Ronov.Snickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hallgrens Ronov.Snickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Hallgrens Ronov.Snickeri finns i.

Hallgrens Ronov.Snickeri har varit registrerat sedan 1990-10-08 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hallgrens Ronov.Snickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Hallgrens Ronov.Snickeri är och det finns flera bolag i Krokom som också är .

Firmatecknare för Hallgrens Ronov.Snickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hallgrens Ronov.Snickeri så kan ni göra det på telefon genom 0640-62420 eller genom brev på följande adress:

In- och utvändig renovering av hus samt tillverkning av specialsnickerier.

Det finns olika personer som har en koppling med Hallgrens Ronov.Snickeri och det är Hallgren, Erik Jonas som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,