Gitts Zonterapi

Jämtlands län

Information

480716-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gitts Zonterapi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gitts Zonterapi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Gitts Zonterapi finns i.

Gitts Zonterapi har varit registrerat sedan 1988-04-18 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gitts Zonterapi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Gitts Zonterapi är och det finns flera verksamheter i Krokom som också är .

Firmatecknare för Gitts Zonterapi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gitts Zonterapi så kan ni göra det på telefon genom 063-104045 eller genom brev på följande adress:

Zonterapi, bindevävsmassage.

Det finns olika personer som har en koppling med Gitts Zonterapi och det är Klackengård, Birgitta Elisabet som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,