Firma Bengt Sånnevall

Jämtlands län

Information

480429-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Bengt Sånnevall. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Bengt Sånnevall är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Firma Bengt Sånnevall finns i.

Firma Bengt Sånnevall har varit registrerat sedan 1976-05-10 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Bengt Sånnevall så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Firma Bengt Sånnevall är och det finns flera bolag i Krokom som också är .

Firmatecknare för Firma Bengt Sånnevall är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Bengt Sånnevall så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Traktorgrävningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Bengt Sånnevall och det är Sånnevall, Bengt Olof som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,