Hjeltes Rör & El

Jämtlands län

Information

471228-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hjeltes Rör & El. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hjeltes Rör & El är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Hjeltes Rör & El finns i.

Hjeltes Rör & El har varit registrerat sedan 1992-11-23 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hjeltes Rör & El så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Hjeltes Rör & El är och det finns flera verksamheter i Krokom som också är .

Firmatecknare för Hjeltes Rör & El är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hjeltes Rör & El så kan ni göra det på telefon genom 070-6868814 eller genom brev på följande adress:

Entreprenad, service och konsultverksamhet inom VVS-, el- och energibranschen samt försäljning av varor inom nämnda områden.

Det finns olika personer som har en koppling med Hjeltes Rör & El och det är Hjelte, Lars Henry som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,