Kaxås Trä och Slöjd

Jämtlands län

Information

Kaxås Trä och Slöjd hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Kaxås Trä och Slöjd finns. I Krokom så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Kaxås Trä och Slöjd tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Kaxås Trä och Slöjd har haft sedan 2005-05-12. Kaxås Trä och Slöjd har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kaxås Trä och Slöjd så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0640-32216.

Krokom arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Kaxås Trä och Slöjd har idag 450916-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kaxås Trä och Slöjd

Förädling av sågtimmer till sågade trävaror och hyvlade trävaror. Tillverkning av friggebodar. Tillverkning och försäljning av träslöjd. Konsultverksamhet inom slöjd samt produktutveckling av trä och plast.

I Kaxås Trä och Slöjd så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Karl Göran som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .