Rörvattnets Fjällhotell

Jämtlands län

Information

I Krokom finns det ett Enskild firma som heter Rörvattnets Fjällhotell. Det finns flera verksamheter som liknar Rörvattnets Fjällhotell i Jämtlands län. Krokom är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Rörvattnets Fjällhotell är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jämtlands län.

Sedan 1988-06-20 så har Rörvattnets Fjällhotell varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Rörvattnets Fjällhotell och det finns fler verksamheter som är det i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Rörvattnets Fjällhotell så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Rörvattnets Fjällhotell så kan ni göra det på 0645-33090.

Hotell och restaurangverksamhet, konferenser, fritidsaktiviteter, jakt- och fiskeguidning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Halvarsson, John Torbjörn som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Rörvattnets Fjällhotell har 450314-XXXX som sitt organisationsnummer.