Galleri Tängtorpet

Jämtlands län

Information

441207-XXXX är organisationsnummer för företaget Galleri Tängtorpet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Galleri Tängtorpet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Galleri Tängtorpet finns i.

Galleri Tängtorpet har varit registrerat sedan 1999-05-03 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Galleri Tängtorpet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Galleri Tängtorpet är och det finns flera bolag i Krokom som också är .

Firmatecknare för Galleri Tängtorpet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Galleri Tängtorpet så kan ni göra det på telefon genom 063-30363 eller genom brev på följande adress:

Galleri, försäljning av konst och konsthantverk, försäljning av krav godkända örter och örtprodukter och grönsaker, guideverksamhet. Sommarcafé.

Det finns olika personer som har en koppling med Galleri Tängtorpet och det är Sundin, Eva Birgitta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,