Firma Krokoms Byggtjänst

Jämtlands län

Information

440623-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Krokoms Byggtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Krokoms Byggtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Firma Krokoms Byggtjänst finns i.

Firma Krokoms Byggtjänst har varit registrerat sedan 1992-01-13 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Krokoms Byggtjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Firma Krokoms Byggtjänst är och det finns flera bolag i Krokom som också är .

Firmatecknare för Firma Krokoms Byggtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Krokoms Byggtjänst så kan ni göra det på telefon genom 0640-10169 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Krokoms Byggtjänst och det är Forsberg, Bernt Ivar som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,