O G Olausson Smidesverksta

Jämtlands län

Information

440306-XXXX är organisationsnummer för bolaget O G Olausson Smidesverksta. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som O G Olausson Smidesverksta är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som O G Olausson Smidesverksta finns i.

O G Olausson Smidesverksta har varit registrerat sedan 1986-01-27 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för O G Olausson Smidesverksta så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

O G Olausson Smidesverksta är och det finns flera bolag i Krokom som också är .

Firmatecknare för O G Olausson Smidesverksta är följande:

Vill ni komma i kontakt med O G Olausson Smidesverksta så kan ni göra det på telefon genom 0645-24014 eller genom brev på följande adress:

Smidesarbeten, reparationer och tillverkning.

Det finns olika personer som har en koppling med O G Olausson Smidesverksta och det är Olausson, Olov Göran som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,