Rödöns Träförädling

Jämtlands län

Information

440119-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rödöns Träförädling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rödöns Träförädling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Rödöns Träförädling finns i.

Rödöns Träförädling har varit registrerat sedan 1983-05-02 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rödöns Träförädling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-16.

Rödöns Träförädling är och det finns flera bolag i Krokom som också är .

Firmatecknare för Rödöns Träförädling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rödöns Träförädling så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Förädling av trävaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Rödöns Träförädling och det är Lindström, Jan Åke som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,