Cellconcrete-House System Int.

Jämtlands län

Information

I Krokom finns det ett Enskild firma som heter Cellconcrete-House System Int.. Det finns flera bolag som liknar Cellconcrete-House System Int. i Jämtlands län. Krokom är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Cellconcrete-House System Int. är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-09-24 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 1996-11-05 så har Cellconcrete-House System Int. varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Cellconcrete-House System Int. och det finns fler bolag som är det i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Cellconcrete-House System Int. så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Cellconcrete-House System Int. så kan ni göra det på 0640-72032.

Allmänt förekommande byggverksamhet. Tillverkning av emulsion för skumbetong. Tillverkning av produkter av skumbetong samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hagström, Anders Ingvar som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Cellconcrete-House System Int. har 310316-XXXX som sitt organisationsnummer.