Såg och Bygg, Persson & Co Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Såg och Bygg, Persson & Co Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Såg och Bygg, Persson & Co Handelsbolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Såg och Bygg, Persson & Co Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Såg och Bygg, Persson & Co Handelsbolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1971-12-17. Men sedan 1972-01-01 så har Såg och Bygg, Persson & Co Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gravbränna 2, 830 60, Föllinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Såg och Bygg, Persson & Co Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0645-51021.

Krokom arbetar för att verksamheter som Såg och Bygg, Persson & Co Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Såg och Bygg, Persson & Co Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Jämtlands län.

Sågverksrörelse, hustillverkning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Såg och Bygg, Persson & Co Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Såg och Bygg, Persson & Co Handelsbolag och det är följande personer, Persson, Kjell Esbjörn som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Persson, Siv Eira Irene som är född 1955 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Såg och Bygg, Persson & Co Handelsbolag är 992000-3226.