Bröd. Bäckvalls Åkeri Kommanditbolag

Jämtlands län

Information

Bröd. Bäckvalls Åkeri Kommanditbolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Bröd. Bäckvalls Åkeri Kommanditbolag finns. I Krokom så finns det många olika Kommanditbolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Bröd. Bäckvalls Åkeri Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Bröd. Bäckvalls Åkeri Kommanditbolag har haft sedan 1994-01-01. Bröd. Bäckvalls Åkeri Kommanditbolag har funnits sedan och 1970-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bröd. Bäckvalls Åkeri Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Oxböle, 830 51, Offerdal men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0640-38022.

Krokom arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Bröd. Bäckvalls Åkeri Kommanditbolag har idag 992000-0966 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för Bröd. Bäckvalls Åkeri Kommanditbolag

Åkeri- och traktorrörelse.

I Bröd. Bäckvalls Åkeri Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bäckvall, Tony Niklas som är född 1978 och har titeln Komplementär, Jönsson, Hans-Olov Anders som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare, .