Sadelmakeriet Z Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Sadelmakeriet Z Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Sadelmakeriet Z Handelsbolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sadelmakeriet Z Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-04-21.

Sadelmakeriet Z Handelsbolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2005-01-31. Men sedan 2005-04-21 så har Sadelmakeriet Z Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vången 1302, 830 44, Nälden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sadelmakeriet Z Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0640-43147.

Krokom arbetar för att bolag som Sadelmakeriet Z Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sadelmakeriet Z Handelsbolag. Det finns flera bolag i Jämtlands län.

Tillverkning av fritidsprodukter främst till häst. Rådgivning, handel och tillverkning av presentartiklar, inredning samt tapetsering.

Firmatecknare för Sadelmakeriet Z Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sadelmakeriet Z Handelsbolag och det är följande personer, Bergman, Lina Margareta som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Sonja Helen som är född 1968 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Sadelmakeriet Z Handelsbolag är 969708-0134.