Nystrands Finsnickerier Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Nystrands Finsnickerier Handelsbolag är en verksamhet som finns i Krokom. I Nystrands Finsnickerier Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nystrand, Ewa Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Nystrand, Nils Arne Torgny som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nystrands Finsnickerier Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nystrands Finsnickerier Handelsbolag på telefon .

Finsnickerier med därtillhörande verksamhet.

Idag är Nystrands Finsnickerier Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Nystrands Finsnickerier Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nystrands Finsnickerier Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Nystrands Finsnickerier Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nystrands Finsnickerier Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Nystrands Finsnickerier Handelsbolag har 969702-3571 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.