Rentzhog & Rentzhog Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Rentzhog & Rentzhog Handelsbolag är en verksamhet som finns i Krokom. I Rentzhog & Rentzhog Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rentzhog, Margareta som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Rentzhog, Sten Erik som är född 1937 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rentzhog & Rentzhog Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rentzhog & Rentzhog Handelsbolag på telefon 063-31013.

Museiverksamhet, organisationsutveckling, författarskap.

Idag är Rentzhog & Rentzhog Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Rentzhog & Rentzhog Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rentzhog & Rentzhog Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-17 och Rentzhog & Rentzhog Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rentzhog & Rentzhog Handelsbolag så är det följande:
Bolagsmännen var för sig.

Rentzhog & Rentzhog Handelsbolag har 969685-4356 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.