Petzon Boys Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Krokom och Petzon Boys Handelsbolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Petzon Boys Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Petzon Boys Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Petzon Boys Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-04-12. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där bolaget finns i jobbar för att bolag som Petzon Boys Handelsbolag ska trivas.

Petzon Boys Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-16. I Krokom så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Dansmusik, underhållning och nöjesproduktion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Petzon Boys Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-16.

Idag är Petzon Boys Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Petzon Boys Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5541887.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Petzon Boys Handelsbolag är From, Lars Mikael som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Hermansson, Claes-Göran som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Lusth, Pär Joachim som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Mesch, Hans Erik Gustaf som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Petzon Boys Handelsbolag har 969685-0446 som sitt organisationsnummer.