Farstad Entreprenad Kommanditbolag

Jämtlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Krokom och Farstad Entreprenad Kommanditbolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Farstad Entreprenad Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Farstad Entreprenad Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Farstad Entreprenad Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2001-05-31. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där företaget finns i jobbar för att företag som Farstad Entreprenad Kommanditbolag ska trivas.

I Krokom så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Entreprenadverksamhet inom bygg och anläggning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Farstad Entreprenad Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Farstad Entreprenad Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Farstad Entreprenad Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-42210.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Farstad Entreprenad Kommanditbolag är Sigmund Farstad A/S som är född och har titeln Komplementär,Bosatt i land utanför EES, Farstad, Arnold som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, Qvarngård, Rolf Åke som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare, Qvarngård, Rolf Åke som är född 1940 och har titeln Prokurist, .

Farstad Entreprenad Kommanditbolag har 969678-2706 som sitt organisationsnummer.