Maestro Nöjesproduktion Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Maestro Nöjesproduktion Handelsbolag är en verksamhet som finns i Krokom. I Maestro Nöjesproduktion Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonasson, Kjell Erik som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Oskarsson, Bo-Gunnar som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Maestro Nöjesproduktion Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Maestro Nöjesproduktion Handelsbolag på telefon 0640-32006.

Uthyrning av ljudutrustning, produktion och försäljning av fonogram. Bokning och utövande av konstnärlig verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Maestro Nöjesproduktion Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Maestro Nöjesproduktion Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Maestro Nöjesproduktion Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Maestro Nöjesproduktion Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Maestro Nöjesproduktion Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Maestro Nöjesproduktion Handelsbolag har 969656-8667 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.