Travel Hit international Kommanditbolag

Jämtlands län

Information

Travel Hit international Kommanditbolag är ett företag som finns i Krokom. I Travel Hit international Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Müller, Susanne Gisela som är född och har titeln Komplementär,Bosatt i land utanför EES, Müller, Ulrich som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Travel Hit international Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Travel Hit international Kommanditbolag på telefon 063-34321.

Turism, förmedling av resor, stugor, hotell, hyrbilar, tomter för turister, konsultering för företag i till exempel marknadsföring, uthyrning av båt eller andra utrustningar, försäljning av souvenirer, förmedling av hus, tomter, stugor och lägenheter för att köpa. Översättningar (svenska till tyska, engelska och franska).

Idag är Travel Hit international Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Travel Hit international Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Travel Hit international Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och Travel Hit international Kommanditbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Travel Hit international Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Travel Hit international Kommanditbolag har 969651-7516 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Jämtlands län.