MODELLSNICKAR'N I VAPLAN KOMMANDITBOLAG

Jämtlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Krokom och MODELLSNICKAR'N I VAPLAN KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och MODELLSNICKAR'N I VAPLAN KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Statusen för MODELLSNICKAR'N I VAPLAN KOMMANDITBOLAG är att Bolaget är aktivt.

MODELLSNICKAR'N I VAPLAN KOMMANDITBOLAG är ett Kommanditbolag och skapades 1992-06-15. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där företaget finns i jobbar för att företag som MODELLSNICKAR'N I VAPLAN KOMMANDITBOLAG ska trivas.

MODELLSNICKAR'N I VAPLAN KOMMANDITBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Krokom så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av gjuterimodeller, specialsnickerier till bygg- industrin samt möbler och inredningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MODELLSNICKAR'N I VAPLAN KOMMANDITBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är MODELLSNICKAR'N I VAPLAN KOMMANDITBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med MODELLSNICKAR'N I VAPLAN KOMMANDITBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-20189.

; Firman tecknas av komplementären ensam..

De som är på något sätt har med MODELLSNICKAR'N I VAPLAN KOMMANDITBOLAG är Sahlin, Jan Valfrid Anton som är född 1953 och har titeln Komplementär, Sahlin, Hjördis Elisabeth som är född 1956 och har titeln Kommanditdelägare, .

MODELLSNICKAR'N I VAPLAN KOMMANDITBOLAG har 916590-8055 som sitt organisationsnummer.