Arteres handelsbolag

Jämtlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Krokom och Arteres handelsbolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arteres handelsbolag är ett av dem. Statusen för Arteres handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Arteres handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1988-11-21. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arteres handelsbolag ska trivas.

Arteres handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Krokom så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av konst och konsthantverk samt konsultativ verksamhet inom psykoterapi, psykoterapihandledning, undervisning och forskning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arteres handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Arteres handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Arteres handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-30623.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Arteres handelsbolag är Aronsson, Bengt Göran som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Aronsson, Ingrid Elin Brita som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Arteres handelsbolag har 916474-8189 som sitt organisationsnummer.