Bengtssons maskinservice Handelsbolag

Jämtlands län

Information

I Krokom finns det ett Handelsbolag som heter Bengtssons maskinservice Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Bengtssons maskinservice Handelsbolag i Jämtlands län. Krokom är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bengtssons maskinservice Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 1984-05-28 så har Bengtssons maskinservice Handelsbolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bengtssons maskinservice Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Bengtssons maskinservice Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Spinneriv. 5, 830 44, Nälden. Vi ni istället prata med Bengtssons maskinservice Handelsbolag så kan ni göra det på 0640-20816.

Service och reparationer av maskiner, verktygstillverkning, specialmaskintillverkning, div fastighetsunderhåll, handel med reservdelar, div elarbeten samt försäljning av presentartiklar, kosmetika m m.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bengtsson, Ingalill Kristin som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Stig Ruben som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Bengtssons maskinservice Handelsbolag har 916473-7745 som sitt organisationsnummer.