Hatten Schakt&Entreprenad Kommanditbolag

Jämtlands län

Information

Hatten Schakt&Entreprenad Kommanditbolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Hatten Schakt&Entreprenad Kommanditbolag finns. I Krokom så finns det många olika Kommanditbolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Hatten Schakt&Entreprenad Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Hatten Schakt&Entreprenad Kommanditbolag har haft sedan 1994-01-01. Hatten Schakt&Entreprenad Kommanditbolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hatten Schakt&Entreprenad Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kluk 117, 830 47, Trångsviken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0640-46050.

Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Hatten Schakt&Entreprenad Kommanditbolag har idag 916473-6994 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Hatten Schakt&Entreprenad Kommanditbolag

Markarbeten, terrassering och grundläggning för vägar och tomter. Mek med bil, traktor och skoter.

I Hatten Schakt&Entreprenad Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Jöns Erik som är född 1952 och har titeln Komplementär, Nilsson, Jöns Marcus som är född 1981 och har titeln Kommanditdelägare, Nilsson, Lars Petter som är född 1984 och har titeln Kommanditdelägare, .