Lars-Göran Backström Kommanditbolag

Jämtlands län

Information

Lars-Göran Backström Kommanditbolag är ett bolag som finns i Krokom. I Lars-Göran Backström Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Backström, Lars Göran som är född 1946 och har titeln Komplementär, Backström, Hjördis Katarina som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars-Göran Backström Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars-Göran Backström Kommanditbolag på telefon 0640-12183.

Åkeri - djurtransporter.

Idag är Lars-Göran Backström Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Lars-Göran Backström Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lars-Göran Backström Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och Lars-Göran Backström Kommanditbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars-Göran Backström Kommanditbolag så är det följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Lars-Göran Backström Kommanditbolag har 916473-5061 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.