LAXSJÖ PERSONBEFORDRAN HANDELSBOLAG

Jämtlands län

Information

LAXSJÖ PERSONBEFORDRAN HANDELSBOLAG hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där LAXSJÖ PERSONBEFORDRAN HANDELSBOLAG finns. I Krokom så finns det många olika Handelsbolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. LAXSJÖ PERSONBEFORDRAN HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. LAXSJÖ PERSONBEFORDRAN HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LAXSJÖ PERSONBEFORDRAN HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Tuvattnet 3510, 830 60, Föllinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0645-24031.

Krokom arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

LAXSJÖ PERSONBEFORDRAN HANDELSBOLAG har idag 916473-0070 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för LAXSJÖ PERSONBEFORDRAN HANDELSBOLAG

Personbefordran och servicetjänster.

I LAXSJÖ PERSONBEFORDRAN HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Irene Margareta Kristina som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Jonas Arne som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .