Klövverkarn i Mo

Jämtlands län

Information

840122-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Klövverkarn i Mo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klövverkarn i Mo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Klövverkarn i Mo finns i.

Klövverkarn i Mo har varit registrerat sedan 2006-02-14 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klövverkarn i Mo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-27.

Klövverkarn i Mo är och det finns flera verksamheter i Krokom som också är .

Firmatecknare för Klövverkarn i Mo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Klövverkarn i Mo så kan ni göra det på telefon genom 070-5157127 eller genom brev på följande adress:

Klövvård, jord- och skogsbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Klövverkarn i Mo och det är Svensson, John Erik Tore som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,