Käloms Träförädling, förening u p a

Jämtlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Krokom och Käloms Träförädling, förening u p a är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Käloms Träförädling, förening u p a är ett av dem. Statusen för Käloms Träförädling, förening u p a är att Bolaget är aktivt.

Käloms Träförädling, förening u p a är ett Ekonomisk förening och skapades 1952-06-18. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där företaget finns i jobbar för att företag som Käloms Träförädling, förening u p a ska trivas.

Käloms Träförädling, förening u p a är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Krokom så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att, efter övertagande av den av Nils Engelbrekt Thorén, Lars Oskar Eklund och Frans Ossian Eklund i Tulleråsen bedrivna sågverksrörelsen, därstädes bedriva sågverks- rörelse och trähusfabrikation samt annan därmed förenlig ekono- misk verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Käloms Träförädling, förening u p a är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Käloms Träförädling, förening u p a och det finns flera företag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Käloms Träförädling, förening u p a så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-37010.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Erik Olov Eklund..

De som är på något sätt har med Käloms Träförädling, förening u p a är Eklund, Bernt-Ando som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Erik Olov som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Märet Gunnel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund Hylin, Eva Maria Pia som är född 1945 och har titeln Suppleant, Eklund, Kristina som är född 1910 och har titeln Suppleant, .

Käloms Träförädling, förening u p a har 792000-1489 som sitt organisationsnummer.