HälsoSam i Jämtland ek. för.

Jämtlands län

Information

I Krokom finns det ett Ekonomisk förening som heter HälsoSam i Jämtland ek. för.. Det finns flera bolag som liknar HälsoSam i Jämtland ek. för. i Jämtlands län. Krokom är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

HälsoSam i Jämtland ek. för. är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-09-20 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 2007-08-23 så har HälsoSam i Jämtland ek. för. varit registrerat. Idag är HälsoSam i Jämtland ek. för. och det finns fler bolag som är det i Krokom.

Vill man komma i kontakt med HälsoSam i Jämtland ek. för. så kan man gör det genom att posta ett brev till Prästv. 13, 836 94, Ås. Vi ni istället prata med HälsoSam i Jämtland ek. för. så kan ni göra det på 070-8576777.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att förmedla tjänster som syftar till att sprida kunskap om hälsa, betydelsen av en bra kost och daglig aktivitet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bäck, Hans Börje Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindeberg, Anna-Karin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnestrand, Ingela Mari som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rönnestrand, Ingela Mari .

HälsoSam i Jämtland ek. för. har 769617-2480 som sitt organisationsnummer.