Jämtriket ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Krokom och Jämtriket ekonomisk förening är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Jämtriket ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Jämtriket ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Jämtriket ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1998-11-06. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där företaget finns i jobbar för att företag som Jämtriket ekonomisk förening ska trivas.

Jämtriket ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Krokom så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till uppgift att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att paketera, marknadsföra och sälja medlemmarnas turistarrangemang och kompletterande lokala turistprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jämtriket ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Jämtriket ekonomisk förening och det finns flera företag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Jämtriket ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Liljeros, Eva Kristina Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Jämtriket ekonomisk förening är Jovell Swensson, Signe Andrea som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljeros, Eva Kristina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Ingrid Curran Märta E som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wernäng, Gustaf Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wernäng, Ulla Gladys Loraine som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Jämtriket ekonomisk förening har 769603-5554 som sitt organisationsnummer.