Hantverksriket i Jämtland-Härjedalen Ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

I Krokom finns det ett Ekonomisk förening som heter Hantverksriket i Jämtland-Härjedalen Ekonomisk förening. Det finns flera företag som liknar Hantverksriket i Jämtland-Härjedalen Ekonomisk förening i Jämtlands län. Krokom är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1997-06-18 så har Hantverksriket i Jämtland-Härjedalen Ekonomisk förening varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Hantverksriket i Jämtland-Härjedalen Ekonomisk förening och det finns fler företag som är det i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Hantverksriket i Jämtland-Härjedalen Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Åtev. 3 B, 830 76, Stugun. Vi ni istället prata med Hantverksriket i Jämtland-Härjedalen Ekonomisk förening så kan ni göra det på 0643-33068.

Föreningen som är en kooperativ sammanslutning av Hantverkare i Jämtlands län har till uppgift att främja sina medlemmarnas ekonomiska intressen, genom nätverk. Föreningen skall verka för hög kvalité, kompetenshöjande åtgärder som bidrar till ökad avsättning för medlemmarnas produkter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bringsaas, Mi Birgitta Mari som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckström, Susanna Katarina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellgren, Anna Kristina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlander, Gunnel Margareta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Per Sören som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Vanja Birgitta som är född 1941 och har titeln SuppleantNilsson, Erzsebet som är född 1952 och har titeln Suppleant, Wallner, Eva Susanné som är född 1968 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Mi Bringsaas och Sören Oskarsson, var för sig. .

Hantverksriket i Jämtland-Härjedalen Ekonomisk förening har 769602-2917 som sitt organisationsnummer.