AEF, Ansättbygdens ekonomiska förening

Jämtlands län

Information

AEF, Ansättbygdens ekonomiska förening är en verksamhet som finns i Krokom. I AEF, Ansättbygdens ekonomiska förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindgren, Nils-Allan som är född 1954 och har titeln Likvidator, .

Vill man kunna komma i kontakt med AEF, Ansättbygdens ekonomiska förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå AEF, Ansättbygdens ekonomiska förening på telefon .

Föreningen har till sitt ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att: för medlemmarna, initiera, stimulera, utveckla och driva verksamheter så som boende, småskalig företagsamhet, turism, affär, service samt utbildnings, fritids- och social verksamhet i syfte att skapa sysselsättning och därmed möjliggöra inflyttning till byarna Bakvattnet, Åkersjön-Högrun och Vallrun-Dal.

Idag är AEF, Ansättbygdens ekonomiska förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

AEF, Ansättbygdens ekonomiska förening är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

AEF, Ansättbygdens ekonomiska förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och AEF, Ansättbygdens ekonomiska förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AEF, Ansättbygdens ekonomiska förening så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

AEF, Ansättbygdens ekonomiska förening har 769601-2884 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.