Hotagsbygdens fiskodling Ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

769600-3222 är organisationsnummer för företaget Hotagsbygdens fiskodling Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hotagsbygdens fiskodling Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Krokom som är den kommunen som Hotagsbygdens fiskodling Ekonomisk förening finns i.

Hotagsbygdens fiskodling Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1994-06-17 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hotagsbygdens fiskodling Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-30.

Hotagsbygdens fiskodling Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Krokom som också är .

Firmatecknare för Hotagsbygdens fiskodling Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Dan Hansson och Siv Fick, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Hotagsbygdens fiskodling Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0645-32002 eller genom brev på följande adress:
Valsjön 4712, 830 67, Valsjöbyn

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att vara driftsorganisation för Valsjöns fisk- odling, samt att uppföda sättfisk i första hand för medlemmar. Eventuellt överskott av fisk kan säljas till utomstående intressenter.

Det finns olika personer som har en koppling med Hotagsbygdens fiskodling Ekonomisk förening och det är Fick, Siv Ingeborg som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Byström, Christopher som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Dan Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Heibring, Stig Gunnar Rene som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingebrigtsen, Bernt Ragnar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Stig Aron som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Jonas Egon som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,