Anna & Magnus

Jämtlands län

Information

Anna & Magnus hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Anna & Magnus finns. I Krokom så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Anna & Magnus tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Anna & Magnus har haft sedan 2006-05-17. Anna & Magnus har funnits sedan och 2006-05-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Anna & Magnus så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0645-44033.

Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Anna & Magnus har idag 760816-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Anna & Magnus

Företaget kommer vara ett café med ekologiskt sortiment, det kommer syssla med att baka och sälja ekologiskt kaffe och kaffebröd, i cafét kommer även försäljning av hantverk att ske. Det kommer även att hållas kurser med inriktning mot miljö och hälsa och hantverk.

I Anna & Magnus så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Klingbjer, Anna Helena Ulrika som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .