MA Mek & Rep

Jämtlands län

Information

750920-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MA Mek & Rep. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MA Mek & Rep är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som MA Mek & Rep finns i.

MA Mek & Rep har varit registrerat sedan 2006-03-22 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för MA Mek & Rep så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

MA Mek & Rep är och det finns flera verksamheter i Krokom som också är .

Firmatecknare för MA Mek & Rep är följande:

Vill ni komma i kontakt med MA Mek & Rep så kan ni göra det på telefon genom 070-6468349 eller genom brev på följande adress:

Bilservice, ej specialiserad. Mekaniska reparationer inom smide och bil. Försäljning av hundfoder.

Det finns olika personer som har en koppling med MA Mek & Rep och det är Bogg, Kåre Markus som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,