Hipe innovation

Jämtlands län

Information

Hipe innovation hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Hipe innovation finns. I Krokom så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hipe innovation tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hipe innovation har haft sedan 2005-12-01. Hipe innovation har funnits sedan och 2005-12-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hipe innovation så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0640-42215.

Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Hipe innovation har idag 740726-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hipe innovation

Konsultverksamhet inom produktutveckling, affärsutveckling, företagsetablering, utföra investeringar i små och medelstora företag, äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Hipe innovation så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Östling, Jan Mikael som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .