Lundgren Invest

Jämtlands län

Information

Lundgren Invest är ett av många verksamheter som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Lundgren Invest finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lundgren Invest är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2010-03-25.

Lundgren Invest som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2007-01-04. Men sedan 2006-11-23 så har Lundgren Invest varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lundgren Invest så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-8317262.

Krokom arbetar för att verksamheter som Lundgren Invest ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lundgren Invest. Det finns flera verksamheter i Jämtlands län.

Försäljning av lågkaloridietprodukter och kurser i användandet av produkterna. Internetförsäljning av varor och produkter såsom skjortor, leksaker och spel via webshop. Smyckesagentur, försäljning av smycken till butik och genom hemförsäljning. Konsultverksamhet inom försäljning i form av uppdrag.

Firmatecknare för Lundgren Invest är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lundgren Invest och det är följande personer, Lundgren, Åsa Annette som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lundgren Invest är 720119-XXXX.