Kooperativet Framtiden i Skärvången ek för

Jämtlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att initiera, stimulera, utveckla och driva verksamheter som leder till permanent boende, småskalig verksamhet, dataverksamhet med scanning av dokument och manualer till cd-skivor, datacervice, reparationer samt utbildning. vidare service samt utbildnings-, fritids-, och social verksamhet i syfte att skapa sysselsättning och därmed möjliggöra en inflyttning till stångviken, södra skärvången och norra skärvången.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kooperativet Framtiden i Skärvången ek för vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Krokom så är Kooperativet Framtiden i Skärvången ek för ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 1993-05-27 så skapades Kooperativet Framtiden i Skärvången ek för och företaget är har ej F-skattsedel.

Kooperativet Framtiden i Skärvången ek för är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

716462-1398 är organisationsnummret för företaget som finns i Krokom.

Just nu är Kooperativet Framtiden i Skärvången ek för och det finns många företag som är i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Kooperativet Framtiden i Skärvången ek för så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas förutom av styrelsen, av Eibert Johansson och Stig Olsson gemensamt.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kooperativet Framtiden i Skärvången ek för är Eriksson, Johan Anders Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Ann-Kristin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eibert Birger Roland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Annie Irene Viola som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Märta Helena som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Stig Aron som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamotÅsvold, Torbjörn Sverre som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, .