Bostadsrättsföreningen Hovet i Ås

Jämtlands län

Information

Bostadsrättsföreningen Hovet i Ås är ett företag som finns i Krokom. I Bostadsrättsföreningen Hovet i Ås finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eldeborg, Kerstin Birgitta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Pär Sture som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Köpsén, Nils Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ledin Näslund, Karin Agneta som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Per Anders Henrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestberg, Gun-Brith Lillemor som är född 1947 och har titeln SuppleantÅrstad, Susanne Monika som är född 1970 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Hovet i Ås så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Hovet i Ås på telefon 063-30293.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Hovet i Ås av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Hovet i Ås är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Hovet i Ås innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Hovet i Ås är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Hovet i Ås så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Karlsson, Pär Sture -Skoglund, Per Anders Henrik

Bostadsrättsföreningen Hovet i Ås har 716462-0382 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.