Offerdalsskroten

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Krokom och Offerdalsskroten är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Offerdalsskroten är ett av dem. Statusen för Offerdalsskroten är att Bolaget är aktivt.

Offerdalsskroten är ett Enskild firma och skapades 2002-12-05. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Offerdalsskroten ska trivas.

Offerdalsskroten är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Krokom så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bedriva skrotning oav försvars material samt köper och säljer begagnade saker har även uthyrning av byggmaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Offerdalsskroten är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Offerdalsskroten och det finns flera verksamheter som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Offerdalsskroten så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-512200.

.

De som är på något sätt har med Offerdalsskroten är Eriksson, Pär-Johan som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Offerdalsskroten har 710811-XXXX som sitt organisationsnummer.