Teefore

Jämtlands län

Information

Konsultverksamhet inom elektronik- och programvara avseende utveckling, produktion, rådgivning, installation och underhåll förvaltning. Tekniska och kundanpassad lösningar för både hem och mindre företag där både mjukvara till datorer och hårdvara (elektronik) används. Fjärrmanövrering av strömbrytare mha dator och radiosändare. Larminstallation med uppringning konfigurering via telefon och eller internet. Sk. "smarta hem", dvs vad man kan styra i hemmet mha en dator och diverse styrutrustningar (flytta ljud bild, styra belysning, larm och övervaka strömavbrott. Installation av dator och styrutrustning i te x entreprenadmaskiner.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Teefore vars bolagstyp är Enskild firma.

I Krokom så är Teefore ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 2008-01-16 så skapades Teefore och bolaget är har F-skattsedel Teefore har haft det sedan 2007-11-01.

Teefore är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-01

690820-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Krokom.

Just nu är Teefore och det finns många bolag som är i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Teefore så går det att nå dem via telefon på 063-30204 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Teefore är Östlund, Åke Gösta som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .