Taxi'n i Änarsvän'

Jämtlands län

Information

Taxi'n i Änarsvän' hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Taxi'n i Änarsvän' finns. I Krokom så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Taxi'n i Änarsvän' tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Taxi'n i Änarsvän' har haft sedan 2004-10-28. Taxi'n i Änarsvän' har funnits sedan och 2004-11-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Taxi'n i Änarsvän' så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0640-71000.

Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Taxi'n i Änarsvän' har idag 690722-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Taxi'n i Änarsvän'

Taxi & transport, uthyrning av material främst husvagnar, släpvagnar och verktyg.

I Taxi'n i Änarsvän' så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Eva Ann-Christine som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .